Несрин Сюлейманова отново е държавен шампион по борба в Горна Оряховица

 

Състезателката на СКБ „Етър-Виктори 2011” Несрин Сюлейманова спечели златото на Държавното лично първенство за момичета в Горна Оряховица. Тя се бори в категория до 50 кг., в която общо участваха 10 момичета. Несрин е възпитаничка на Спортното училище „Георги Живков” във Велико Търново и за втора поредна година завоюва златото на ДЛП в Горна Оряховица. Въпреки, че получи контузия в крака две седмици преди състезанието, тя не се отказа и смело продължи с борбите.

Клубът на треньора Николай Викторов участва в първенството с две състезателки. За първи път на тепиха излезе Симона Христова, която се бори в категория до 46 кг., в която мериха сили още 12 момичета. В срещата за 3-5-то място тя падна от съперничка от Варна и така се нареди 5-та. „Симона тренира в СКБ „Етър-Виктори 2011” от месец септември и за толкова кратък период показва много добра подготовка”, коментира нейният треньор.

Състезанието се проведе в спорната зала „Никола Петров” на 15-ти февруари. Само за месец отборът на Николай Викторов се окичи с 4 медала от Държавни първенства през зимния сезон.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!