Община Горна Оряховица с нов модерен уеб сайт от 24 февруари

Община Горна Оряховица ще има нов модерен уеб сайт. Новата страница ще започне да функционира от 24 февруари. Адресът й ще бъде https://www.g-oryahovica.bg/. Старият уебсайт остава като архивен и ще продължи да работи докато е необходим на гражданите.

Новият сайт разполага с модерна визия и адаптивен дизайн, подходящ за всички видове устройства. Има специална мобилна версия, както и такава за таблети. Добавени са и функционалности за хора с увредено зрение. Сайтът ще бъде достъпен и на над 20 чуждестранни езика. При изработката са спазени всички изисквания на Държавна агенция „Електронно управление“. Новата и подобрена търсачка ще даде възможност на гражданите да търсят не само заглавията на новини и статии, но и да намират конкретни заповеди и наредби. Търсенето позволява намирането на информация в самия текст, както и отделяне на конкретен времеви период.

В секцията за контакти вече ще могат да се изпращат сигнали и информация към Общината, а като допълнителна опция ще бъде и прикачването на снимка към съобщението. Достъпна е и карта на сайта, която ще даде възможност за допълнително улеснение на търсената информация. Слайдер със снимки от Горна Оряховица ще промотира допълнително новата привлекателна визия на общината.

За желаещите да се информират първи за обяви, съобщения, новини и друга важна информация, е подготвена специална абонаментна система, която ще позволи на гражданите да получават по e-mail най-важните новости. В секцията с партньори пък ще се намират полезни връзки като Националната програма за енергийна ефективност, дирекция „Бюро по труда“, Национално сдружение на общините в Република България и други. Предвидена е и част за важни новини, където ще могат да се намерят планови ремонти, промяна в движението, спортен и културен календар и други.

С новия уеб сайт ръководството на Община Горна Оряховица се надява допълнително да задълбочи и развие връзката си с гражданите и да подобри тяхната информираност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!