С машини от световно известни марки обслужват клиентите в автоцентър „Арис”

С машини от световно известни марки е оборудван автоцентър „Арис” във Велико Търново – един от най-иновативните и модерни обекти в областта. Той развива своята дейност повече от 1,5 г. и заслужено спечели уважението на великотърновци и жителите на региона.

Заложихме на оборудване от известната немска марка Twin Bush, която гарантира бързо, надеждно и сигурно обслужване на клиентите, посочва собственикът на центъра Галин Борисов. Както „Болярски новини” съобщи, той е представител на младото и амбициозно поколение бизнесмени, избрали след дълга работа в чужбина да се върнат в родния си град, за да предлагат на съгражданите си висококачествени услуги на европейско ниво.

Малко автомобилни центрове и сервизи в България притежават оборудване на Twin Bush, защото то е скъпо, но ние сме категорични, че компромис с качеството на работата ни не може да се прави, казва Борисов.

В комплекта от машини, с който разполага „Арис” са включени компресор, машина за баланс и демонтаж на гуми, уреди за източване на двигателно масло, пистолет за развиване на гуми, както и помощни средства като колички, ключове и т. н.

В автоцентъра разполагат с широка гама продукти и на друга известна марка Mammuth. За да поддържат нивото си, в автоцентър „Арис” се отнасят с внимание към всеки детайл от оборудването и вътрешния дизайн, затова тук дори шкафовете и всички елементи от екстериора са маркови.

Перфектно обслужване, висококачествени материали, коректни и точни услуги, са само част от характеристиките на центъра. Основна част от услугите, които предлага „Арис” са: смяна на гуми, компютърна диагностика, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти, хотел за гуми автомивка с мощни водоструйки, маркови машини за почистване и качествени материали.и др.

За удобство на клиентите, в автоцентъра е обособена уютна чакалня, в която те могат да изпият чаша кафе, чай или безалкохолна напитка, докато наблюдават на плазма в реално време какво се случва с автомобила им, изчаквайки той да стане готов.

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията.

Обектът работи без почивен ден, през зимния сезон работното време е от 9 до 18 часа, а през летния – 8 до 20 часа.

Контакти: тел. 0878905356 тел.0883414030 Автоцентър Арис

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *