Преференциални цени и висококачествен монтаж при смяна на гумите предлага автоцентър „Арис” във Велико Търново

0

Отговорните шофьори, които искат да се грижат за безопасността на пътуването, следят за  наличието на редица сервизни процедури по своите автомобили, една от които е сезонната смяна на гумите. Монтажът на летни гуми е важен и трябва да бъде извършен навреме, категоричен е Галин Борисов, собственик на автоцентър „Арис” – един от най-модерните комплекси в област Велико Търново, изграден изцяло по европейски модел.

Борисов напомня, че  със смяната на летните гуми се увеличава двигателната сила по време на летни пътувания и значително се съкращава спирачният път. Летните гуми трябва да се монтират, когато навън започне да се задържа температура от поне 7 градуса по Целзий.  Прогнозите сочат, че такова време предстои в близките дни, затова е време да бъде изпълнена процедурата.  Автоцентър „Арис”, спазвайки политиката на висока отговорност към клиентите, предлага монтаж на летни гуми  с машини от световно известни марки като Twin Bush, Mammuth и др.

Зимните гуми се различават от летните по материала, от който са направени и по шарката. При тях почти отсъства пластмаса, което ги прави по-меки и подобрява сцеплението при зимни условия. При по-високи температури зимните гуми стават още по-меки, така че, ако шофирате на топло, те се износват много по-бързо. Затова е добре да ги смените с летни, ако искате да ги запазите по-дълго. Освен това, зимните гуми не са толкова стабилни при аквапланинг, обяснява собственикът на „Арис”.

Важно правило е, че летните гуми не обичат зимата, снега и ниските температури, а зимните не обичат лятото и жегата.

Не си струва да се отлага срока за смяна на гумите с летни, казва Борисов. Зимните гуми при температури над десет градуса ще издават шум по време на движение, бързо ще се износят и грайферът им ще се повреди. Това естествено съкращава живота им, води до необходимост от по-честа подмяна с нови и увеличава разходите по експлоатация на автомобила.

Центърът предлага преференциални цени за услугата на своите клиенти.

Освен висококачествен монтаж и демонтаж на сезонни гуми, автоцентър „Арис” предлага също продажба на автомобилни гуми от доказани марки на атрактивни цени, баланс, ремонт на гуми до 22 цола, както и рън флат гуми, лепене, смяна на винтили, почистване на джанти  и др.

В „Арис” са създали  и едно голямо удобство за клиентите при смяна на гумите, от които се нуждае всеки автомобил. Тези, които не се използват, трябва да се съхраняват правилно. Много хора, обаче не разполагат с място или помещения за целта. Ние предлагаме услугата „Хотел за гуми“. След подмяна на зимните или летните гуми, хората може оставят демонтирания комплект при нас. Ние ще подготвим гумите за съхранение до следващата смяна в специални помещения, защитени от слънчева светлина и влага, обяснява Галин Борисов.

По думите му  е важно водачите да се доверят на „Арис” при смяната на гумите, защото автоцентърът гарантира стопроцентово изпълнение на всички етапи (включително подмяна на вентилите) и използване на специализирани инструменти. Това дава сигурност, че по време на смяната няма да бъде повредена нито джантата, нито гумата, а освен това шофьорът ще се радва на комфортно шофиране, без да се налага да се справя с биеща гума, например.

Той съветва шофьорите, когато сменят своите гуми, да подменят и четирите. При комбинация от различни марки, профили и модели може да се получи непредвидимо поведение на автомобила.

Освен смяна гуми, автоцентър „Арис”  предлага богата гама от услуги, сред които компютърна диагностика, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти, автомивка с мощни водоструйки, маркови машини за почистване и качествени материалии др.

Перфектно обслужване, висококачествени материали, коректни и точни услуги, са само част от характеристиките на центъра.

За удобство на клиентите, в автоцентъра е обособена уютна чакалня, в която те могат да изпият чаша кафе, чай или безалкохолна напитка, докато наблюдават на плазма в реално време какво се случва с автомобила им, изчаквайки той да стане готов.

 

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията.

Обектът работи без почивен ден, през зимния сезон работното време е от 9 до 18 часа, а през летния – 8 до 20 часа.

Контакти:

тел. 0878905356

тел.0883414030

facebook Автоцентър Арис

Е-мейл: arisautocenter@gmail.com

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *