Крадат наред – дърва, метални отпадъци, електромер, строителни материали…

0

Кражба на дърва за огрев разкриха служители на Районното управление на полицията във Велико Търново. Сигнал за случая е получен в петък сутринта. По данни на тъжителя от землището на Килифарево липсвали около 1 куб. м. дърва за огрев, общинска собственост. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 46-годишна жена от същия град. Дървата са установени и върнати на собственика. По случая е образувана преписка, която е подготвена за доклад в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Ясен е извършителят на кражба на повече от 960 кг. метални отпадъци, собственост на БДЖ,  изчезнали през януари миналата година. Горнооряховски полицаи разкриха, че отпадъците са били в товарни вагони, намиращи се на жп гара Горна Оряховица. Крадецът е 20-годишен мъж от същия град, известен на полицията и осъждан. Той е привлечен, като обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение «подписка».

Кражба на електромер от трафопост в Свищов, разследват служители на полицейското управление в крайдунавския град. Деянието е извършено в периода 2-6 март. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на полицията в Горна Оряховица разследват кражба на строителни материали от строителен обект в Лясковец. Деянието е извършено  в периода 4-6 март. По случая е образувано досъдебно производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *