Позитивно решение! Фолклорен клуб прави онлайн безплатни уроци по народни танци

0

Креативно  и позитивно решение за справяне с карантината, наложена заради корона вируса, предлага фолклорен клуб „Плетеница” във Велико Търново. Всеки ден от 18,30 до 19 часа  всички могат да се забавляват, като изучават безплатно онлайн народни танци. Идеята е на основателя на формацията – младия хореограф Николай Корчев.

„Хей, приятели, за всеки проблем има решение!“, пише в страницата на клуба във фейсбук. От „Плетеница” предлагат на всички да се отърсят от стреса и паниката, като се възползват от  тяхното предложение. „Ще научаваме нови и различни български хора с много настроение“, обещават от клуба.

„Българинът никога не е спирал да танцува дори и в най-тежките и мрачни времена от своята история. Хорото сплотява, генерира позитивна енергия, дава сила и гони всички лоши мисли. Дори да не сме физически хванати за ръце, танцувайки заедно онлайн, ще се справим с изпитанията“, убеден е Николай Корчев.

Желаещите могат да се включат в онлайн обучението, като посетят сайта на „Плетеница” https://www.facebook.com/ftkpletenitsa/

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *