Откраднаха пари от незаключен автомобил в Горна Оряховица

Разкриха две кражби в Свищов и село Орловец

 

Кражба на портфейл, с намиращи се в него 200 лв. и лични документи от оставен отключен лек автомобил в Горна  Оряховица, разследват служители на местното полицейско управление. Деянието е извършено вчера. По случая е започнато досъдебно производство.

Служители на полицейското управление в Свищов установиха извършителите на кражби  от два имота в село. Червена. На 19 февруари в полицейското управление е получен сигнал за кражба на метални вещи  от жилище в селото. По случая е заведена преписка.

От проведените действия по разследването е установено, че извършители на деянието са две непълнолетни момчета от същото село, известни на полицията. От допълнително проведените действия по разследването е установено, че двамата са автори и на друга идентична кражба от имот в селото.  Инкриминираните вещи са били предадени в пункт за изкупуване на отпадъци от черни и цветни метали за скрап. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на възпитателни мерки.

Разкрита е и кражба на пари от жилище в село Орловец. Сигнал за случая е бил получен в управлението в Полски Тръмбеш на 25 февруари. По данни на тъжителя от жилището му липсвали 220 лв. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 42-годишна жена от същото село. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!