Откраднаха 1000 долара, 2500 евро и 860 лева от жилище в село Сушица

Paper money euro dollar banknotes coins sack

Служители на полицейското управление в Стражица разследват кражба на пари от жилище в с. Сушица. Сигнал за случая е получен вчера. По данни на тъжителя липсващата сума възлизала на 1000 долара, 2 500 евро и 860 лв. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

Кражба на пари и мобилен телефон от жилище в Златарица, разкриха служители на полицейското управление в Елена. Сигнал за случая е получен вчера. По данни на тъжителя от имота липсвали 80 лв. и мобилен апарат. От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 16-годишно момиче от същия град, неизвестно до момента на полицията. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на възпитателни мерки.

Откраднат велосипед установиха служители на Районното управление в  Полски Тръмбеш. В началото на февруари тази година съдействие в полицейското управление е потърсила 41-годишна жена от Полски Тръмеш. Тя обяснила, че е бил откраднат велосипедът й. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 46-годишен мъж от Габрово. Инкриминираната вещ е установена и върната на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Кражба на велосипед, разследват горнооряховски полицаи. Сигнал за случая е получен вчера в 18,15 ч. Возилото е било паркирано в района на комплекс „Амбарица“ в железничарския град. Деянието е извършено във време на обществено бедствие. По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!