Разкриха крадци на желязо, дърва, велосипед и пари от кафе автомат

0

150 кг. отпадъчно желязо, откраднато от наследствен имот в Бяла черква, установиха служители на полицейското управление в Павликени. Сигнал за случая е получен вчера сутринта. От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършители на деянието са 19-годишен младеж и две непълнолетни момчета, всички местни жители. Тримата са възстановили откраднатите вещи. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Полицаи в Стражица разкриха кражба на дърва за огрев. Вчера в управлението съдействие е потърсил жител на с. Бряговица. Той е обяснил, че от местност в селото са били откраднати около 0,2 куб. м. дърва за огрев, без горска марка. При извършена проверка в имот в селото, собственост на 51-годишен мъж дървата са установени. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Откраднат велосипед, установиха служители на РУ – Павликени. Сигнал за случая е получен вчера. По данни на тъжителя возилото е било оставено пред болницата в Павликени. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 39-годишен местен жител, известен на полицията и осъждан. Инкриминираната вещ е установена и върната на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Павликенските полицаи са установили и автор на кражба от кафе автомат в града. Вчера сутринта в управлението е получен сигнал за кражба на около 10 лв. от кафе автомат. От проведените действия по разследването е установено, че съпричастен към извършеното деяние е 31-годишен мъж от Павликени. По случая е започнато досъдебно производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *