Автоцентър „Арис“ с нова, безплатна услуга – вземане на коли за ремонт директно от домовете

0

Извънредното положение в страната и наложената социална изолация проставя пред изпитания бизнеса в страната във всичките му сфери. Предприемачи, шефове на дружества и ръководители търсят начини и предлагат гъвкави мерки, за да са в полза на своите потребители. Бърза и навременна услуга за многобройните си клиенти предлага Автоцентър „Арис”  във Велико Търново.

Екипът ни предлага изключително гъвкав вариант за всички, които имат нужда от ремонт на колите си – вземане на автомобила от мястото, където всеки в момента се чувства най-сигурен и защитен – дома, казва собственикът на автоцентъра Галин Борисов. Припомняме, че той е представител на младите и амбициозни бизнесмени, които след дълго време работа в чужбина избраха да се върнат в България. В старата столица Борисов откри обект за автоуслуги на високо европейско ниво, оборудван с модерна техника и предлагащ перфектно обслужване.

След ремонт в сервиза, автомобилите се връщат отново до жилището. Услугата е напълно безплатна, подчертава Борисов.

Целта е съобразяване с обстановката в страната, а именно – избягване на струпване на маса клиенти и механици на едно място. Ремонтът по автомобилите се извършва в един сервиз.

Колата се взима със задължителни предпазни мерки – посредством ръкавици, като ключът се дезинфекцира предварително. Преди да се влезе в автомобила, се дезинфекцира и салона, а със защитен найлон се съхранява целия интериор. Самият волан се облича също в защитен найлон. Преди да бъде предаден отново, автомобилът отново се дезинфекцира.

Отговорност на всеки един от нас е да спазваме разпорежданията на Оперативния щаб, за да запазим здравето на нас и близките ни. Нека да пазим социалната изолация и да бъдем дисциплинирани, призовава Галин Борисов.

Перфектно обслужване, висококачествени материали, коректни и точни услуги, са само част от характеристиките на центъра. Основна част от услугите, които предлага „Арис” са: смяна на гуми, компютърна диагностика, иновативна технология за водородно почистване на двигатели, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти, хотел за гуми, автомивка с мощни водоструйки, маркови машини за почистване и качествени материали и др.

 

 

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията.

Контакти:

тел. 0878905356

тел.0883414030

facebook Автоцентър Арис

Е-мейл: arisautocenter@gmail.com

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *