Обявиха кои са фирмите от област Велико Търново, които могат да шият предпазни средства и облекла

Министерството на здравеопазването предостави на Националното сдружение на общините в България  списък с координати на български фирми – производители на предпазни средства и облекла, с които общините могат да се свързват за уточняване на поръчки.

Производителите са от базата данни на Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Българската търговско-промишлена палата, София тех Парк, Българска асоциация за текстил и кожи и Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил.

Пълният списък с координати на фирмите-производители може да бъде изтеглен на следния адрес – http://www.namrb.org/kontakti-na-firmi-proizvoditeli-na-predpazni-sredstva-i-oblekla?fbclid=IwAR0ueozc0Qp5-ML_VYawGfbhYmoUkdG5CyAdP2dTFor8JX0f2rqdbP_YtFs

В списъка фигурират и фирмите от Великотърновска област, които имат възможност и капацитет за производство на защитни средства и облекла. Сред тях са: „Екстрапак”АД – Велико Търново, „Мирвана” ООД  – Горна Оряховица, „Богара“ ООД – Свищов,  Aglika – Велико Търново, „Аполон 95” ООД – Горна Оряховица, „Робсов” ЕООД – Свищов.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!