Доброволци от Ново село помагат на британско семейство да възстанови опожарения си дом

0

 

 

Доброволческа кампания в помощ на Ели и Пол Адамсън организира кметът на Ново село Христо Христов. Причината е инцидентът, който преди няколко дни едва не оставил британското семейство без дом. Пожар, тръгнал от ел. инсталацията, изпепелил пристройката към къщата им и напълно унищожил покъщнината и техниката в помещението. Благодарение на бързите действия на пожарникарите и на няколко жители на Ново село, пламъците не са обхванали цялата къща…

Семейство Ели и Пол Адамсън са уважавани сред местните жители. Ели е уредничка в детския център в селцето, а Пол от скоро е доброволец и извършва дезинфекция в населеното място. В момента обаче Ели е в Лондон.

„Времето е твърде специфично. Иде Великден, а положението е извънредно. Организираме се на място, за работа при строго спазване на въведените за защита правила. Маски и ръкавици, за тези които нямат, ще бъдат осигурени на място. Носете лопати, торбички, кирки и мотики“, призова управникът Христо Христов. Акцията ще започне в неделя, 19 април в 9.00 ч. пред дома на британците.

Желаем Ви прекрасни и светли празници, изпълнени с любов, вяра и доброта“, завършва обръщението си към жителите на Ново село кметът Христо Христов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *