Летният семестър във ВТУ ще завърши онлайн, администрацията започва работа на 4 май

0

 

 

От заповед на ректора  на ВТУ проф. Христо Бонджолов става ясно, че всички учебни занятия до края на семестъра ще продължат да бъдат онлайн, заради извънредното положение. На 4 май обаче отварят всички административни сгради на висшето учебно заведение във Велико Търново, Враца и Плевен, като при спазване на санитарно-хигиенните мерки ще се възстанови присъствената работа на общата и специализираната администрация, както и на помощния персонал.

Забранени остават всички командировки и служебни пътувания в чужбина, както и приемането на чуждестранни преподаватели и студенти до края на юни тази година.

Редовната изпитна сесия за студентите в редовна форма на обучение след средно образование ще се проведе по утвърдения график от 01.06.2020 г. до 21.06.2020 г., а поправителната изпитна сесия ще бъде удължена от 22.06.2020 г. до 05.07.2020 г.

Първата държавна изпитна сесия за всички специалности ще бъде удължена от 22 юни до 15 юли, а за специалността „Право” втората държавна изпитна сесия ще се проведе от първи юни до 31юли.

Полагането на изпитите от студентите във Филиала в гр. Враца и в Педагогическия колеж в гр. Плевен ще се осъществява електронно.

Приемането на заявления за явяване на кандидатстудентските изпити ще се извършва само по електронен път чрез системата e-прием до 29.05.2020 г.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *