“ХИГИЕННО – МЕДИЦИНСКА ИНДУСТРИЯ“ ООД /HMI/ отвори нов фирмен магазин във Велико Търново

0

 

 

/HMI/ отвори фирмен магазин във Велико Търново на ул. „Никола Габровски“ 43, в близост до парк „Никола Габровски“. Тук потребителите могат да намерят пълната гама от препарати в широк дезинфекционен спектър, детергенти за всички области на почистването и поддръжката на всички видове повърхности и материали в перфектно състояние, осигурявайки им максимално дълъг живот, както и продукти със специално предназначение. И всичко това на заводски цени.

HMI е водещ производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България – биоциди, професионални детергенти и много други. Тук ще намерите продуктите, които да осигурят чистотата в дома и на работното място и дезинфекцията, необходима за превенцията срещу коронавируса и други…

В новия магазин се предлагат и ново поколение биологични препарати на базата на жизнеспособни микроорганизми и ензими HMI® Bioforce, които решават по иновативен начин специфични проблеми в почистването и обезмирисяването. Използвайки естествени биологични процеси и компоненти от природата, тези продукти работят безпогрешно и в пъти по-ефективно от химичните препарати, като осигуряват комфорт като за ползвателите, така и за околната среда.

Вдъхновени от многообразието в практиката и влиянието на световните иновации, развойният отдел на HMI създава все по-добри продукти, услуги и решения с все по-широк обхват на действие и приложение, като много от тях решават уникални потребности и нямат аналог.

 

Вече 26 г. “ХИГИЕННО – МЕДИЦИНСКА ИНДУСТРИЯ“ ООД /HMI/ е национален лидер в сферата на препаратите за хигиена и дезинфекция.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *