Атрактивни награди за своите клиенти предлага автоцентър „Арис” във Велико Търново

Поредна приятна изненада за своите многобройни клиенти предлага автоцентър „Арис” във Велико Търново. Всеки месец един от водачите, извършили ремонт на своя автомобил в сервиза, ще получи атрактивна  награда. За целта клиентът ще трябва да пусне талон, предоставен му от автоцентъра, в специална урна. Името на щастливеца ще бъде теглено всеки месец при ясни правила и прозрачност. Инициативата стартира от 15 май, а кой ще е първият късметлия ще стане ясно на 30 юни, съобщи собственикът на центъра Галин Борисов.

Телевизори, съраунд системи, аксесоари за музикални уредби и други привлекателни изненади ще очакват посетителите на „Арис”, които се включат в надпреварата. В някои от месеците победителят ще получава ваучер за сервизни услуги в автоцентъра.

И друг реверанс към своите клиенти предлага обектът. Ползвателите на автомивката в „Арис” получават безплатна минерална вода, кафе, чай, енергийна напитка или ароматизатор за автомобил.

Това не е първата иновативна стъпка в развитието на автоцентъра. Той беше първият в областта, който след въвеждане на извънредното положение, въведе  безплатната услуга  „вземане на автомобила от посоченото от клиентите място”.  След ремонт в сервиза, автомобилите се връщат отново до жилището. Целта е избягване на струпване на маса клиенти и механици на едно място. При придвижването на колата се предприемат стриктно всички противоепидемиологични мерки – дезинфекция, предпазни средства и др.

За тези, които избират да посетят на място автоцентър „Арис”, е предвидена уютна чакалня с богат избор от кафе, чай, безалкохолни напитки и сладолед. В нея, докато чакат ремонта на своя автомобил, клиентите могат да наблюдават на монитор дейностите по  тяхната кола.Тъй като времето се затопля, в автоцентъра изграждат и кът на открито с маси, столове и чадъри за своите посетители.

Автоцентър „Арис” е обект, който отговаря на всички европейски изисквания за качество на услугите и високо ниво на обслужване.

Магазинът му е един от малкото в региона, който предлага маркови масла, внос от Германия, като освен тях, тук могат да бъдат открити масла на фирмите Valvoline, Castrol, Total, Shell  и др.

Основна част от услугите на автоцентъра са: смяна на гуми, компютърна диагностика, иновативна технология за водородно почистване на двигатели, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти, хотел за гуми, автомивка с мощни водоструйки, маркови машини за почистване и др.

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията.

Контакти:

тел. 0878905356

тел.0883414030

facebook Автоцентър Арис

Е-мейл: arisautocenter@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!