Покритият плувен басейн в Павликени е отворен за посетители

0

 

 

Покритият плувен басейн в Павликени е отворен за посетители от 12 май. За безопасността на трениращите са въведени противоепидемични мерки. Съблекалните, тоалетните, съдовете за отпадъци, общите части, уредите, помещенията и другите съоръжения се почистват и дезинфекцират на всеки час. Създадена е организация за недопускане струпване на много хора едновременно на входа на сградата и в общите помещения. В сградата няма да се допускат лица с повишена телесна температура. Осигурени са диспенсъри с дезинфектант и течен сапун за ползване от посетителите, както и защитни средства за служителите.

Основно почистване на общинския покрит плувен басейн беше извършено в дните, в които той беше затворен заради извънредното положение. Стените и дъното на басейна бяха почистени и дезинфекцирани, както и филтрите и помпите.

Плувният басейн е отворен с обичайното си работно време: в понеделник от 15:00 до 20:00 ч., от вторник до петък – от 10:00 до 20:00 ч., в събота – от 11:00 до 17:00 ч., а неделя е почивен ден.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *