С вълнуващо послание ръководството и учителите в СУ „Емилиян Станев“ изпращат своите зрелостници

0

С вълнуващо послание в Youtube ръководството на СУ „Емилиян Станев” във Велико Търново се обърна към своите абитуриенти, които „отлитат” от любимото училище и прекрачват прага на зрелостта.

Успешен полет, деца!

За всички останали – гледайте съвсем до финала, посланията са важни. По липса на абитуриенти, наложи се ръководството да се намеси.

Мили наши зрелостници,

След 12 години – дойде времето за довиждане. Онова време, което очаквахте, за което мечтаехте и нямахте търпение – последният ден в училище. Тази година той ще е по-различен – без викове, прегръдки и ходене по класните стаи.

Но не, вие не изтеглихте късата клечка, не сте ощетени – напротив. Просто вашето изпращане е различно. Но е с не по- малко любов и признателност, с не по-малко радост и вълнение. Защото за 12 години вече вярвате в себе си, вече знаете, че трудностите сплотяват и дават сила, че нищо не може да е преграда пред любовта и всеотдайността.

Мили момичета и момчета, днес с вас са вашите учители, за да ви окрилят и вдъхновят, както са го правили през годините. Да ви припомнят да не спирате да мечтаете, да сбъдвате, да летите! Нека небето над вас е ясно, а пътищата ви – целеустремени. Бъдете всичко, което истински пожелаете! Сбъднете всичко, за което истински мечтаете. Защото го можете.

НА ДОБЪР ЧАС, ВИПУСК 2020!

Така се обърна към възпитаниците на училището директорката Кина Котларска. Със свои лични послания във видеото се включват и преподавателите Антоанета Палангурска, Валентин Бояжиев, Валентина Тодорова, Валери Тодоров, Милена Йорданова, Пресиян Конакчиев, Марияна Балъкова, Людмила Попова, Бояна Пеева и Цеци Пенчева.

Техните вълнуващи обръщения звучат на фона на любими български песни и на кадри от любимото училище.

Посланията може да чуете на:

https://www.youtube.com/watch?v=qw3A5mgyD38&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1Tp_hW5ebb008nvDS1IAcAoVSfFw_yhunGSSk3mpAImYggcO9A2gynWZY

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *