октомври 3, 2023

Хванаха крадци на съобщителен кабел на Пишмана

0

Кражба на 20 метра съобщителен кабел от местността Пишмана, разкриха служители на полицейското управление във Велико Търново. Сигнал за случая е получен на 30 април. От проведените действия по разследването е установено, че извършители на деянието са двама мъже на 20 и 39-години от Велико Търново и Дебелец, известни на полицията и осъждани. След доклад на материалите в прокуратурата двамата са привлечени като обвиняеми. Инкриминираните вещи са установени и иззети.

Незаконно добита дървесина установиха служители на Районното управление в Павликени. Вчера в града е извършена проверка на каруца, превозваща около 1 пространствен куб. м. дърва за огрев, без горска марка. В хода на проверката е изяснено, че дървата са незаконно отнети от землището на града и са общинска собственост. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на административно наказание.

Взломна кражба на усилвател от жилище в село Дъскот, разследват служители на полицейското управление в Павликени. Деянието е извършено вчера. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *