Великотърновец си гледа канабис в двор в Паскалевец, задържан е

0

Разград (11 юли 2012)Мъж от Разград е задържан за отглеждане на марихуана. Зелените растения са иззети около 14.30 часа на 10 юли при полицейска проверка в къщата, обитавана от Ю.М. и семейството му. Откритата засадена зелена растителна маса е с общо тегло 28,5 кг. При извършения обиск са намерени и иззети и 70 грама суха растителна маса, която при нарко-полевия тест реагира положително на канабис. Задържаният мъж е криминално проявен и осъждан за кражби. По случая е образувано досъдебно производство по чл.354 В, ал.1 от НК. Пресфото-БТА снимка:МВР-Разград

Наркотични вещества иззеха служители на Районното управление в Павликени. В петък, в хода на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението и производството на наркотични вещеста, е извършена проверка в жилище в село Паскалевец, обитавано от 47-годишен мъж от Велико Търново.

Намерени и иззети над 2,5 кг листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на  канабис. В двора на имота са намерени още 11 стръка от рода на конопа, с тегло на лисната маса 21 грама.

Обитателят на имота е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Той е известен на полицията и осъждан за идентични престъпления.

По случая е започнато досъдебно производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *