Спипаха шофьор и спътничката му с наркотици в Първомайци

Наркотични вещества иззеха служители на полицейското управление в Горна Оряховица и Полски Тръмбеш. Снощи в хода на специализирана полицейско операция за противодействие разпространението на наркотични вещества в 22,30 ч. в с. Първомайци е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 23-годишен жител на Горна Оряховица и пътник – 25-годишна негова съгражданка. И двамата  са известни на полицията и осъждани за престъпления, свързани с притежание на наркотични вещества.

При последвало претърсване в автомобила са установени две топчета, съдържащи общо около 3 грама прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на амфетамин.

Двамата са задържани с полицейски мерки до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство. Същия ден в село Орловец служители на РУ – Полски Тръмбеш са извършили проверка на 19-годишен местен жител. Намерени и иззети са около 2 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. По случая е започнато досъдебно производство.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *