Крадците се развихриха. Полицаи разследват пет взломни посегателства в региона

0

Пет взломни кражби разследват полицейски служители в региона. След известно затишие по време на извънредното положение, обирджиите явно са се активизирали, показват справките на ОДМВР – Велико Търново.

На 22 май е получен сигнал за взломна кражба на картини и сувенири от търговски обект в старата столица. На местопроизшествието е извършен оглед.

Павликенските полицаи разследват случай на отмъкната техника от жилище в с. Върбовка. Деянието е извършено в периода 21-22 май чрез взломяване на прозорец. Крадци са задигнали покъщнина от вила в землището на с. Красно градище, а това се е случило в периода 19-22 май чрез счупване на прозорец. Идентична кражба е извършена и в наследствен имот в с. Коевци, Сигнал за случая е получен в събота.

Взломна кражба на 90 лв. от кафе автомат в Свищов разследват местните служители на реда.  Деянието е извършено в периода 22-23 май чрез взломяване на вратата на автомата.

На всички местопроизшествия е извършен оглед. По случаите са започнати досъдебни производства.

Откраднат мотопед, издирват служители на полицейското управление във В. Търново. Сигнал за случая е получен в неделя вечерта. По данни на тъжителя возилото е било отнето от неукрепена постройка със свободен достъп в с. Арбанаси. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *