Кметът на Горна Оряховица се срещна с екипа на Домашния социален патронаж

0

 

Инж. Добромир Добрев се срещна с екипа на Домашния социален патронаж в Горна Оряховица. Той отиде на място, за да поздрави лично хората, които по време на извънредното положение работиха на първа линия в подкрепа на най-уязвимите групи. Освен на своите 370 редовни потребители, служителите от Домашния патронаж приготвяха и доставяха храна на допълнително още 100 човека.

Благодаря за всичко, което направихте през тези три месеца и се справихте отлично. Няма нито едно оплакване или недоволство от вашата работа. Съзнавам, че не ви е било лесно, затова съм твърдо убеден, че вие сте хора с големи сърца, а вашата работа е една благородна кауза. Благодаря ви от името на всички потребители на социалната услуга“, поздрави екипа на Домашния социален патронаж инж. Добрев.

Той подари на директора Силвия Маркова икона на Св. Мина. Светецът е покровител на семейството и семейните ценности и нека винаги да бъде с вас, така като вие сте близо до тези, които имат най-голяма нужда от помощ, пожела на екипа инж. Добромир Добрев.

„Благодаря за жеста и уважението, тези хора го заслужават. Дори и да имах някакво съмнение в началото, че ще се справим, екипът даде всичко от себе си и успяхме. Много съм горда с всички служители. Вече 15 години те винаги са до мен и винаги заедно успяваме да се справим, каквито и ситуации да възникнат“, обърна се към градоначалника Силвия Маркова.
По време на извънредното положение Домашният социален патронаж получи помощ и от много дарители.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *