Зам.- областният управител инж. Детелина Борисова поздрави абитуриентите от ПГ по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“

0

Заместник областният управител инж. Детелина Борисова поздрави абитуриентите от професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ и връчи дипломите на отличниците на випуск 2020.“Скъпи абитуриенти !

„За всички Вас днешният ден ще остане един от най-прекрасните дни в живота ви, един от най-незабравимите моменти! Днес вие се разделяте с училищната скамейка, със своите любими учители, както и с по-строгите си преподаватели, които винаги са искали да ви научат на знания и на труд. Ще запазите завинаги в сърцата си и топлите спомени от своя клас, усмивките, закачките и белите на съучениците си, както и образа на класния ръководител, който неведнъж е бил ваш приятел, родител и съветник. От днес нататък класните стаи ще останат завинаги зад вас, а вие ще поемете по пътя на предизвикателствата, изненадите, трудностите, но и на приятните моменти, които ще ви предложи Живота. Ще поемете по този път млади и дръзки, с любопитни очи, готови да преобърнете света! Предстои ви само път напред, път на предизвикателства, на изненади, дори на трудности, но и път на приятните моменти и на удовлетворение! Пожелавам ви да не се колебаете, когато поемете по житейския път, да не се огъвате и да бъдете готови да преобърнете света! Сега са едни от най-хубавите години на вашия живот. Младостта и годините на студентство, когато сте най-големите мечтатели, когато сте пълни с енергия и идеи, когато откривате нови светове! Пожелавам ви да бъдете откриватели, да посрещате с мъдрост трудностите в живота и да имате свои големи мечти, които да сбъдвате! Наслаждавайте се на хубавите мигове, които живота ви поднася, но и недейте пропилява най-хубавите си години в безсмислени начинания! Учете, работете, изберете това, което най-много искате и в което сте най-добри и успешни! Пожелавам ви още да съхраните детското в сърцата си, да бъдете активни граждани и най-вече добри хора! От сърце ви желая един прекрасен празник, споделен с най-близките ви хора, с вашите съученици и приятели!„, каза заместник областният управител в приветствието си.


От Областна администрация – Велико Търново зрелостниците получиха специални пожелания за успешна личностна и професионална реализация.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *