Центровете за настаняване от семеен тип за деца във Велико Търново изпратиха на емоционално тържество своите абитуриенти

0

Емоционално изпращане за абитуриенти от випуск 2020 организираха екипите на Цeнтровете за настаняване от семеен тип за деца без увреждания във Велико Търново, управлявани от Сдружение “SOS Детски селища България“.

На празника присъстваха представители на институции, партньори, дарители и приятели, които поднесоха своите лични пожелания към осемте деца, успешно завършващи средното си образование.

Директорката на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ към Община Велико Търново Росица Димитрова приветства абитуриентите от Центровете за настаняване от семеен тип, като им подари от името накКмета на община Велико Търново инж. Даниел Панов дискове с филм за Велико Търново.

На всеки от абитуриентите тя връчи от нейно име поименен поздравителен адрес. Да бъдат силни, амбициозни, креативни и да приемат смело житейските предизвикателства. Да вярват във възможностите си и да следват мечтите си, пожела на зрелостниците Росица Димитрова.

Празникът продължи с изненади от дарители и приятели, с много усмивки и спомени за отминалите години и вълнение за предстоящото ново начало.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *