Народният  представител Станислава Стоянова се срещна с младежи и симпатизанти на ГЕРБ в Полски Тръмбеш

0

 

Пред великотърновския народен представител от ГЕРБ Станислава Стоянова младежи от Полски Тръмбеш изразиха своето виждане за развитието на своята обшина, което според тях задължително минава през привличането на по-голям инвеститорски интерес. Те споделиха и своето убеждение, че изграждането на АМ „Русе – Велико Търново” ще изиграе ролята на катализатор в този процес.

„Много се радвам, че имам възможността да разговарям с толкова активни, дейни и мислещи млади хора, които милеят и са загрижени за своя град. В действителност изграждането на един мащабен инфраструктурен обект, какъвто е АМ „Русе – Велико Търново”, ще има благоприятен ефект върху инвестиционния климат в община Полски Тръмбеш. Следя детайлно развитието на проекта и мога да ви уверя, че работата по неговото изпълнение върви с възможно най-бързи темпове. Завършена е екологичната процедура и предстои да бъдат обявени възлагателните процесури за строителство и строителен надзор на обекта, с което ще се постави началото и на неговото реално изграждане. ” заяви Станислава Стоянова.

На импровизираната среща беше обсъдена и сложната ситуация, в която се намират страната и светът заради пандемията, както и обществените нагласи по отношение на противоепидемичните мерки.  Местните млади хора използваха възможността да споделят с народният представител Станислава Стоянова и проблеми от частно естество, с които тя се ангажира.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *