Моделиерката Мартина Несторова изработи изящни тоалети за търновските абитуриентки (СНИМКИ)

 

 

Вече 20 години Мартина има свое ателие, зарадвала е хиляди клиенти

 

Едни от най-изящните тоалети за току що отминалите абитуриентски балове във Велико Търново изработи известната моделиерка Мартина Несторова. Част от моделите сама е измислила, за други се е доверила на своите клиенти, но винаги ги консултира и напътства, така че облеклото, освен да е шармантно и уникално, все пак да е удобно и практично.

Една от най-красивите абитуриентки на Велико Търново тази година...

Мартина не брои своите клиенти и дрехите, които е създала за тях, но графикът й винаги е претрупан, а за последната „офанзива“ споделя, че е работила по пет-шест рокли на ден. Уникалния тоалет обаче за този сезон, е роклята на едно от най-красивите момичета от старата столица, което също мина по червения килим и събра очите на всички присъстващи. Става дума за разкошния тоалет на възпитаничката на ПМГ Елена Недева. Който коства на моделиерката две седмици упорит труд, 20 метра тюл и дантела.

 

Впрочем именно дантелите и тюловете тази година, и въобще прозрачните материи, бяха предпочитани от младите хора. Дори и при тоалетите на момчетата имаше подобни съчетания – разбира се доста премерени, обяснява Мартина, според която тенденцията за спортно-елегантните костюми при господата като че ли леко отминава.

Моделиер и клиент…

А освен за търновските зрелостници, Мартина подготви десетки тоалети и за абитуриенти от Стара Загора, Русе и Габрово. Тя е и „дежурния“ моделиер,  които шие сценичните костюми за денс клубовете „Виргиния“, „Зоки“, „Калина балет“ и т.н.

Мартина намира време да изработи и за себе си красиви модели

„След баловете пък се задават сватби и кръщенета, което означава, че скоро няма да изляза от този ритъм на работа“, шегува се Мартина…

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *