февруари 23, 2024

Моделиерката Мартина Несторова изработи изящни тоалети за търновските абитуриентки (СНИМКИ)

0

 

 

Вече 20 години Мартина има свое ателие, зарадвала е хиляди клиенти

 

Едни от най-изящните тоалети за току що отминалите абитуриентски балове във Велико Търново изработи известната моделиерка Мартина Несторова. Част от моделите сама е измислила, за други се е доверила на своите клиенти, но винаги ги консултира и напътства, така че облеклото, освен да е шармантно и уникално, все пак да е удобно и практично.

Една от най-красивите абитуриентки на Велико Търново тази година...

Мартина не брои своите клиенти и дрехите, които е създала за тях, но графикът й винаги е претрупан, а за последната „офанзива“ споделя, че е работила по пет-шест рокли на ден. Уникалния тоалет обаче за този сезон, е роклята на едно от най-красивите момичета от старата столица, което също мина по червения килим и събра очите на всички присъстващи. Става дума за разкошния тоалет на възпитаничката на ПМГ Елена Недева. Който коства на моделиерката две седмици упорит труд, 20 метра тюл и дантела.

 

Впрочем именно дантелите и тюловете тази година, и въобще прозрачните материи, бяха предпочитани от младите хора. Дори и при тоалетите на момчетата имаше подобни съчетания – разбира се доста премерени, обяснява Мартина, според която тенденцията за спортно-елегантните костюми при господата като че ли леко отминава.

Моделиер и клиент…

А освен за търновските зрелостници, Мартина подготви десетки тоалети и за абитуриенти от Стара Загора, Русе и Габрово. Тя е и „дежурния“ моделиер,  които шие сценичните костюми за денс клубовете „Виргиния“, „Зоки“, „Калина балет“ и т.н.

Мартина намира време да изработи и за себе си красиви модели

„След баловете пък се задават сватби и кръщенета, което означава, че скоро няма да изляза от този ритъм на работа“, шегува се Мартина…

 

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *