Народният представител Станислава Стоянова бе официален гост на седмото годишно издание „Звукът на времето”

0

Великотърновския народен представител от парламентарната група на ГЕРБ Станислава Стоянова поздрави участниците в Седмото издание на Национален конкурс с международно участие за вокални изпълнители и инструменталисти „Звукът на времето”.

„Този форум е изключително ценен, защото вдъхновява младите таланти и ги насърчава да развиват своите умения в областта на музиката. Поздравявам организаторите и всички участници, за това че са тук, въпреки предизвикателствата пред които сме изправени през тази година” заяви Стоянова.

Музикалният конкурс се проведе при много строги противоепидемични мерки, за чието спазване следяха представители на РЗИ. Патрони на форума бяха кметът на Велико Търново Даниел Панов и председателят на Народното събрание г-жа Цвета Караянчева.

 

Народният представител Станислава Стоянова поздрави участниците:  „Скъпи деца и младежи,  изкуството е лек за душата. То ни дава спокойствие и утеха в трудни моменти и ни зарежда с положителни емоции. Затова ви призовавам никога да не се отказвате от него и ви пожелавам силно творческо вдъхновение и много покорени върхове на музикалната сцена.

Уважаема г-жо Василева, скъпа Петя, вече седма поредна година, ти доказваш своя борбен характер и огромен талант. През тези години, ръководената от теб музикална школа „Елита” затвърди позицията си като център за откриване и качествено обучение на музикалните ни надежди. Благодаря ти от свое име и от името на обществеността, че със своята дейност шлифоваш младите таланти на Велико Търново“, обърна се народният представител към организатора и инициатор на събитието Петя Василева.

 

Изпълненията на младите музикални таланти бяха оценени от авторитетно международно жури, в което участие взе и голямата българска естрадна и поп певица Маргарита Хранова.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *