И поп-фолк певицата Галена се заразила с коронавирус от абитуриентските балове

0

 

 

Фолк-изпълнителката Галена също се е заразила с коронавирус от абитуриентските балове във Велико Търново, написа самата тя в профила си в Инстаграм.

„Мисля, че е редно да спра да ви тревожа с отсъствието си и да ви разкажа какво точно се случва. Знаете, че преди няколко седмици беше възобновена работата на нощните заведения, съответно и нашите участия в тях. Няма да скрия, че изпитвах известен страх отново да започна да се срещам с хора, но си давах сметка, че животът трябва да продължи под някаква форма, и че не можем да живеем в страх. В стремежа си да задоволя желанието на хората да се забавляват, особено на такъв специален повод, какъвто е абитуриентския бал, реших да се върна на работа с ясното съзнание за риска, който носи това за мен и моите близки. За съжаление това се превърна в поредното изпитание, пред което съм изправена в момента. В средата на миналата седмица почувствах леко неразположение и веднага си направих тест в Търново, който беше отрицателен“, споделя Галена. И продължава с разказа си:

„Това ме успокои и отдадох неразположението си на умора и претоварване. В петък обаче се събудих с температура, главоболие, липса на вкус и си направих втори PSR-тест в София, който се оказа положителен. Обясниха ме, че първият тест е бил отрицателен, тъй като симптомите се развиват след 4 ден от момента на заразяване и тестът не е достатъчно сигурен преди това“, пише Галена.

По думите й цялото семейство се е тествало, както и хората от екипа й. За съжаление малкият й син Александър също е дал положителна проба. Двамата с него са под карантина в апартамента им в столицата от миналия петък.

„Галин, Стефан и моят озвучител, с който също имах контакт през последната седмица, са напълно здрави, без симптоми и с отрицателни тестове. Алекс и аз се чувстваме много добре, за щастие вирусът минава леко при нас, лекуваме си вкъщи и се надяваме скоро всичко това да е зад гърба ни. Искам да призова всички хора да спазват законовите предписания, да бъдат разумни и да пазят себе си и близките си, тъй като както виждате, нищо свързано с вируса не е дефинирано и никой не е застрахован. Благодарна съм на феновете си и за цялата загриженост и благопожелания за скорошно оздравяване. Желая ви здраве!

Ваша Галена“

По-рано днес от областния щаб информираха, че от шестте нови случая, два са свързани с абитуриентските балове…

Снимка: Инстаграм

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *