Автоцентър „Арис” с нова услуга – превозват безплатно автомобили със собствена платформа във Велико Търново

Автоцентър „Арис” във Велико Търново предлага нова безплатна услуга за своите клиенти. Центърът разполага със своя платформа за превозване на автомобили, които не са на собствен ход. Услугата е безплатна за територията на Велико Търново, съобщи собственикът на обекта Галин Борисов.

Това е втори подобен жест към все по-многобройните индивидуални и корпоративни клиенти на обекта. След въвеждане на извънредното положение през март, от „Арис” бяха първите, които въведоха безплатно вземане на автомобила от посоченото от клиентите място.  След ремонт в сервиза, автомобилите се връщат отново до жилището. Целта е избягване на струпване на маса клиенти и механици на едно място. При придвижването на колата се предприемат стриктно всички противоепидемични мерки – дезинфекция, предпазни средства и др.

В края на месец юни в автоцентъра беше изтеглен първият късметлия след клиентите, който си тръгна с чисто нов LED телевизор. Това е началото на инициативата всеки месец един от водачите, извършили ремонт на своя автомобил в сервиза, да получава атрактивна награда. За целта клиентите пускат талон в специална урна. Името на щастливеца  се тегли всеки месец при ясни правила и прозрачност.

Печелившият, чието име ще бъде изтеглено в края на този месец, ще получи като награда ваучер за услуги в автоцентъра на стойност 150 лева.

В автоцентър „Арис”, който  доби голяма популярност с високото качество на предлаганите услуги и европейското ниво на обслужване, вече се правят  и различни видове застраховки. Това  създава  още повече комфорт и удобство за нашите клиенти, посочи Борисов.

Клиентите се възползват  и от подготовка на автомобилите им за извършване на технически прегледи, както и от другата услуга на автоцентъра – съдействие за първа регистрация на автомобила в КАТ.

Ползвателите на автомивката в „Арис”  получават безплатна минерална вода, кафе, чай, енергийна напитка или ароматизатор за автомобил, докато чакат автомобила си. В обекта има уютна чакалня с богат избор от кафе, чай, безалкохолни напитки и сладолед. В нея клиентите могат да наблюдават на монитор дейностите по  тяхната кола.

Почти приключва и изграждането на кът на открито с маси, столове и чадъри , както и специална детска площадка за най-малките.

Основна част от услугите на автоцентъра са: смяна на гуми, компютърна диагностика, иновативна технология за водородно почистване на двигатели, смяна масла и филтри, ремонт, окачване и спирачна система, смяна на съединител, смяна на ангренажни комплекти, хотел за гуми, автомивка с мощни водоструйки, маркови машини за почистване и др.

Автоцентър „Арис” се намира на ул. „Иван Хаджидимитров” 11 – на отбивка от новия четирилентов път – между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията.

Контакти:

тел. 0878905356

тел.0883414030

facebook Автоцентър Арис

Е-мейл: arisautocenter@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!