3,37 промила алкохол е отчел дрегерът при проверка на търновски шофьор

0

Двама водачи, употребили алкохол, установиха служители на полицейските управления във Велико Търново,  Горна Оряховица и Свищов.

В събота в 20,25 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Голф», управляван от 53-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел  3,37 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е заведена преписка.

Същия ден при провеждане на специализирана полицейска операция в с. Драганово служители на РУ – Горна Оряховица  са извършили проверка на лек автомобил «Рено», управляван от 51-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,71 промила. Той е отказал кръвна проба. По случая е започнато досъдебно производство.

Водач, употребил алкохол, установиха и свищовски полицаи. Снощи в 22,55 ч. в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил «Дачия», управляван от 66-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,38 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *