Отново пияни зад волана. Шофьор на влекач кара с 3,05 промила, в списъка е и великотърновка, засечена в ранните часове

Трима водачи, употребили алкохол, установиха служители на Пътна полиция, Районното управление на полицията във Велико Търново и Горна Оряховица.

Вчера в 18,00 ч. на пътя Русе – Габрово е извършена проверка на товарна композиция влекач с полуремарке, управлявана от 51-годишен украински гражданин. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 3,05 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.

Същата вечер в 21,46 ч. при провежда не на специализирана полицейска операция в Горна Оряховица е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от 53-годишен мъж от железничарския град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,97 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.  Срещу двамата са образувани бързи производства.

Вчера в 04,40 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Нисан Микра», управляван от 22-годишна жена от Велико Търново. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,70 промила. Тя е дала кръвна проба за химичен анализ.  По случая е образувана преписка. В хода на проверката е установено, че возилото е с прекратена регистрация и същото не е регистрирано по установения ред. За това деяние е образувано бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!