февруари 23, 2024

Борбата срещу безводието в Караисен продължава

0

 

Няколко дни след организирания протест в понеделник, в който стотици недоволни хора блокираха пътя към Свищов с призива „искаме вода”, жителите на село Караисен отново решиха да напомнят на отговорните институции за проблема си с надежда, че това ще ускори предприемането на конкретни действия и скоро ще се наблюдават видими резултати.

„През годините сме слушали много обещания, които не са се реализирали, затова предпочитаме да поддържаме готовност и да демонстрираме, че не бихме се отказали лесно от нашето желание да получим вода”, коментира кметът на селото Стефан Николов.

В горещите месеци и времена на епидемични кризи, ни е много трудно и на практика невъзможно да поддържаме необходимите изисквания за хигиена и дезинфекция. Не можем да чакаме повече и да търпим прехвърлянето на нашия проблем от различни институции една в друга, както и игнорирането на множеството молби и жалби, които входираме постоянно, категорично заявиха жителите на село Караисен, чийто днешен протест бе в мирното постоянно пресичане на пешеходната пътека до детската градина в селото. Протестът затрудни сериозно трафика по републиканския път за Свищов.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *