7 разкрити престъпления, 8 обвинени лица и 4-ма задържани при спецакция в Павликенско

 

 

Операцията е реализирана вчера, под ръководството на прокуратурата и с участието на служители от РУ – Павликени, Свищов, Пътна полиция, ТД НАП – В. Търново, ТПДГС „Болярка“ – В. Търново и РДГ – В. Търново.

В рамките й са разкрити 7 престъпления от тях  четири кражби, шофиране без необходимата неправоспособност, управление на автомобил, след употреба на наркотични вещества и хулиганство. Повдигнати са обвинения на 8 лица. Други четирима са задържани с полицейски мерки до 24 часа. Образувани са 6 бързи производства – за притежание на наркотични вещества, нерегистриран автомобил и незаконно добита дървесина и една преписка за управление на автомобил, след употреба на алкохол.
Установени са две лица, обявени за общодържавно издирване, други 4-ма са обявени за издирване.

Извършени са проверки на 63 граждани и 31 автомобила. Съставени са 4 акта и са наложени 15 глоби по фиш. Заснети са 81 видеоклипа за скорост. Връчени са 5 електронни фиша и 1 заповед за налагане на принудителни административни мерки.
Проверени са още 3 склада за дърва, 22 адреса в Павликени и Бяла черква и  3 търговски обекта, в които са проверени 27 граждани. Установени са 4 непълнолетни лица, след 22,00 ч. Съставени са 3 акта по Закона за закрила на детето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!