Агресивен немец бие полицаи в Павликени, едвам го озаптяват

Досъдебно производство за хулиганство е започнато в полицейското управление в Павликени срещу немски гражданин. В петък следобед в управлението бил получен сигнал за мъж със съмнително поведение по улиците на Павликени. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил 30-годишен немски гражданин.

По време на полицейската проверка чужденецът не изпълнил полицейските разпореждания, станал агресивен и нанесъл удари с ръка в областта на главите на двамата полицейски служители, с което им е причинил леки телесни повреди.

След използване на физическа сила и помощни средства мъжът е бил задържан за срок до 24 часа и отведен в полицейското управление. По случая е започнато досъдебно производство.

Глоба в размер на 400 лв. е наложил Районен съд – Горна Оряховица на 48-годишен мъж от железничарския град, във връзка с хулиганска проява. Вчера сутринта пред заведение за бързо хранене в града той е извършил непристойна проява и е отправял обидни думи, спрямо гражданите. След намесата на полицията е отведен в полицейското управление и му е бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!