Започна записването след първо класиране по магистърските програми във ВТУ

0

Днес започна записването след първо класиране (първи прием) на приетите за обучение студенти по магистърските програми във Великотърновския университет.

Записването на приетите студенти ще продължи до 24 юли 2020 г., а подаването на документи се извършва в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Днес първа за студентка в магистърските програми се записа Яница Андонова от град Казанлък. Тя ще изучава специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание. Спортна педагогика“. За спомен от днешния незабравим ден Яница получи сувенири и рекламни материали на Великотърновския университет.

Записването на новоприетите студенти ще протече при строго следене на противоепидемиологичните мерки, включващо носене на предпазни маски, задължителна дезинфекция и спазване на дистанция.

През първия прием по магистърските програми са подадени и потвърдени 706 заявления, като отчитаме запазване на нивото от предходната година. За учебната 2020-2021 г. Великотърновският университет предлага общо 177 образователни програми (специалности) в ОКС „магистър”, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение. За подробна информация: www.uni-vt.bgwww.priemunivt.bg/master и на тел. 062/618 204.

Снимка на Emil Matov.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *