Започна записването след първо класиране по магистърските програми във ВТУ

Днес започна записването след първо класиране (първи прием) на приетите за обучение студенти по магистърските програми във Великотърновския университет.

Записването на приетите студенти ще продължи до 24 юли 2020 г., а подаването на документи се извършва в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Днес първа за студентка в магистърските програми се записа Яница Андонова от град Казанлък. Тя ще изучава специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание. Спортна педагогика“. За спомен от днешния незабравим ден Яница получи сувенири и рекламни материали на Великотърновския университет.

Записването на новоприетите студенти ще протече при строго следене на противоепидемиологичните мерки, включващо носене на предпазни маски, задължителна дезинфекция и спазване на дистанция.

През първия прием по магистърските програми са подадени и потвърдени 706 заявления, като отчитаме запазване на нивото от предходната година. За учебната 2020-2021 г. Великотърновският университет предлага общо 177 образователни програми (специалности) в ОКС „магистър”, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение. За подробна информация: www.uni-vt.bgwww.priemunivt.bg/master и на тел. 062/618 204.

Снимка на Emil Matov.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!