Графа ще отпразнува рождения си ден във Велико Търново

0

 

 

На 22 юли Влади Ампов – Графа и бендът му ще са причината за греещи усмивки в лицата на феновете във Велико Търново.

В сряда любимият изпълнител и армията му от „греещи човечета“ се настаняват в Летния театър в старопрестолния град, за да представят най-новото им концертно шоу. Графа идва в Търново ден след рождения си ден и ще сподели празника си с публиката, която за всеки артист е най-големият подарък и катализатор на творческа енергия.

Новата концертна програма на Графа вече направи своята премиера в парк център „Юнак“ (София) в четири поредни вечери миналата седмица. Положителните отзиви и благодарности за неповторимото преживяване изпълниха профилите на изпълнителя в социалните мрежи. Публиката е единодушна, че новата програма носи несравнима емоция, а музикантите раздават с пълни шепи от своята енергия на феновете.

От организационна гледна точка безопасността на публиката беше гарантирана от стотиците „греещи човечета“, които следяха за спазването на дистанция, бяха осигурени дезинфектанти още на входа, а информационни надписи от екрана на сцената напомняха, че за да сме спокойни и да се забавляваме, трябва да пазим себе си и околните. От музикалната компания „Монте Мюзик“ вярват, че и във Велико Търново публиката ще е отговорна към здравето си и концертът ще остане в спомените им като едно от най-вълнуващите и положителни преживявания през лятото на 2020 г.

На 22 юли във Велико Търново ще звучат най-големите хитовете на Графа, включително „Ти грееш“, „Кеш“ и „Да“ от лятото на миналата година, заедно с красивата балада от едноименния албум „Страничен наблюдател“.

Билети за концерта се продават на  касата на Туристически информационен Център Велико Търново и на касата на Летния театър в деня на концерта.

 

Снимки: Нели Куртева

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *