Дилър лапнал пликче с наркотици, оказал съпротива на полицаите при задържането му

0

Наркотични вещества иззеха служители на Районното управление на полицията в Горна Оряховица и Стражица. Снощи при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението на наркотични вещества е предприета проверка на 20-годишен местен жител, известен на полицията.

При появата на полицейските служители той поставил пликче в устата си, отказал да изпълни полицейските разпореждания и оказал съпротива, което наложило да бъде задържан с полицейска мярка до 24 часа, като при задържането му е използвана физическа сила.

Докато униформените му поставяли белезниците той изхвърлил на земята пликче, съдържащо листна маса, с тегло около 2 грама, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. По случая е започнато досъдебно производство.

Тази нощ в с. Лозен е извършена проверка на 18-годишен жител на с. Камен, в хода на която е намерена и иззета около 1 грам растителна маса, която  при полеви наркотест е реагирала на марихуана. Срещу младежа е започнато бързо производство

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *