65-годишен мъж от град Мартен е загинал в катастрофата вчера край Дебелец

65-годишен мъж от град Мартен е загинал при катастрофа на пътя Велико Търново – Габрово, в района на разклона за Дебелец. Сигнал за произшествието е получен вчера в 12,30 ч.

По първоначална информация са се ударили лек автомобил «Мерцедес», управляван от 65-годишен мъж от Мартен, излизащ на главния път от Дебелец и лек автомобил «Мерцедес», управляван от 34-годишен мъж от Габрово, движещ се в посока Дряново – В. Търново.

В резултат на това на място е починал водачът на русенския мерцедес, взета му е кръвна проба за химичен анализ. Другият водач е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

През денонощието полицейските патрули в област Велико Търново са проверили общо 381 граждани, от които 74 за употреба на алкохол и  218 автомобила, от тях 19 товарни и 14 мотоциклета. Репатрирани са 6 автомобила. Съставени са 34 акта и са наложени 118 глоби по фиш. Заснети са 16 видеоклипа за скорост. Издадени са 5 заповеди за налагане на принудителни административни мерки.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!