МОБАЛ благодари на д-р Светлозар Стойков, който напусна Общинския съвет и дари заплатите си на Втора хирургия

Екипът на Втора хирургия към МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново получи дарение в размер на 3809, 91 лв от началника на Отделението по акушерство и гинекология и бивш общински съветник от от листата на КП „Алтернатива на гражданите „, мандат 2019-2023, доц. д-р Светлозар Стойков.

В края на месец юни водещият специалист обяви, че напуска мястото си във великотърновския Общински съвет и дарява заплатите, които е получил за осем месеца в местния парламент на специалистите по здравни грижи и началника на Второ хирургично отделение д-р Николен Стойнов.

Средствата вече са разпределени според волята на доц. д-р Стойков.

Жестът му трогна изключително много целия екип на отделението. От своя страна те поставиха плакет за благодарност на една от стените в отделението, като по този начин изразяват своето огромно признание за подкрепата и получената висока оценка за усилията и професионализма на екипа.

Дарението на доц. д-р Светлозар Стойков ще бъде отразено и върху стената на дарителите, която преди няколко месеца беше открита в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ и на която вече са поместени десетки имена на хора, организации и фирми, които до момента са помогнали за развитието на най – голямото лечебно заведение в област Велико Търново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!