Кандидатстването по магистърски програми за втори прием във ВТУ вече започна

 

 

Подаването на документи ще продължи до 28 август, като може да се възползвате от специално създадената за целта собствена електронна платформа за онлайн прием на документи: www.bit.ly/39CPWGz или на място в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, Дирекция „Магистърски програми“.

За академичната 2020-2021 г. Великотърновският университет предлага общо 177 образователни програми (специалности) в ОКС „магистър“, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение.

Ако още не сте си избрали подходяща магистърски програма, може да го направите от тук: www.bit.ly/306MXmw

 

Класирането за втори прием ще бъде обявено на 3 септември на сайта на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“., а записването на приетите студенти, ще се извърши от 8 до 11 септември в Ректората

 

До този момент, приемът след първо класиране по магистърски програми е повече от успешен – 90 % от подалите документи, вече са записани в желаната от тях специалност, като отчитаме запазване на нивото от предходната година. Само за две седмици от стартирането на приема за второ класиране по магистърски програми са подадени и потвърдени над 200 заявления, а обработените през първия прием заявления е 706.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!