Кандидатстването по магистърски програми за втори прием във ВТУ вече започна

0

 

 

Подаването на документи ще продължи до 28 август, като може да се възползвате от специално създадената за целта собствена електронна платформа за онлайн прием на документи: www.bit.ly/39CPWGz или на място в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, Дирекция „Магистърски програми“.

За академичната 2020-2021 г. Великотърновският университет предлага общо 177 образователни програми (специалности) в ОКС „магистър“, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение.

Ако още не сте си избрали подходяща магистърски програма, може да го направите от тук: www.bit.ly/306MXmw

 

Класирането за втори прием ще бъде обявено на 3 септември на сайта на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“., а записването на приетите студенти, ще се извърши от 8 до 11 септември в Ректората

 

До този момент, приемът след първо класиране по магистърски програми е повече от успешен – 90 % от подалите документи, вече са записани в желаната от тях специалност, като отчитаме запазване на нивото от предходната година. Само за две седмици от стартирането на приема за второ класиране по магистърски програми са подадени и потвърдени над 200 заявления, а обработените през първия прием заявления е 706.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *