Шофьор кара пил, други без книжки се качили на нерегистрирани коли

Водач, употребил алкохол, установиха павликенски полицаи. В събота вечерта в Павликени е извършена проверка на лек автомобил «Рено», управляван от 44-годишен мъж от село Асеново. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,62 промила. Срещу него е започнато бързо производство.

Нерегистриран автомобил, установиха служители на Районното управление в Павликени. В събота следобед в града е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген“, управляван от неправоспособен 57-годишен водач от Бяла черква. В хода на проверката е изяснено, че той е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. Освен това возилото било с регистрационни табели, издадени за друго превозно средство и същото не е регистрирано по установения ред.  Срещу 57-годишния мъж е образувано бързо производство.

Нерегистрирано возило, установиха и полицаи от управлението в Стражица. В петък в 22,15 ч. в с. Кесарево е извършена проверка на двуколесно превозно средство, управлявано от неправоспособно 17-годишно момиче от същото село. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред. По случая е образувано бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!