Бизнесмен дари 1100 литра минерална вода на Дома за стари хора и детската градина в Караисен

0

Бизнесменът Фикред Ферадов днес направи  дарение на Дома за стари хора и на детската градина в село Караисен. Както вече съобщихме селото страда от сериозна криза – безводие мъчи жителите от години. Ферадов е направил дарението, след като се свързал с кмета Стефан Николов и заедно обсъдили кои са най-нуждаещите се.

1100 литра – 100 туби по 11 л., е закупил и предоставил за ползване на двете институции Ферадов. Предприемчивият мъж е собственик на търговски обекти в региона, производител на боза по оригинална рецепта, известен е със своята благотворителност и участие в редица доброволчески каузи.

Фикред Ферадов е активен член на Сателитен Ротари клуб „Павликени – Бяла черква” и следва принципите на Ротари движението за безкористна служба на обществото.

Положението в Караисен е сериозно, особено сега, по време на коронакризата. Възрастните хора и децата са сред най-уязвимите  в обществото ни и трябва да се грижим за тях, посочва Ферадов. Той призовава хората да бъдат съпричастни и да си помагат в трудни моменти. Надеждата му е, че и други бизнесмени ще последват  примера му и ще подкрепят жителите на Караисен.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *