Кметът на Лясковец гостува на официалното откриване на обновен спортен център

0

 

Кметът на Община Лясковец д-р Ивелина Гецова беше гост на официалното откриване на обновената спортна зала „Олимпия“, намираща се в центъра на град Лясковец. Спортният комплекс е напълно обновен и модерно оборудван след като в продължение на няколко месеца претърпя пълен ремонт. От началото на август новият комплекс отново отвори врати, като за официалната церемония се събраха много гости, екипът треньори и инструктори и самите собственици – семейство Ваня и Ашот Погосян. Празничен водосвет и освещаване на новата спортна зала направи отец Димитрий, а кметът д-р Гецова уважи с присъствието си празника като поднесе подарък за новия център – икона на светците-закрилници на Лясковец Петър и Павел. Тя пожела здраве на всички и закрила от Светите апостоли Петър и Павел и каза „На добър час“ на новото начинание, което ще бъде от полза за всички граждани и гости на Общината. Всички присъстващи вдигнаха и наздравица за успехи на новия спортен център, а в по-късните часове празничното събитие бе ознаменувано и с пищна заря.

Центърът предлага разнообразие от различни видове спорт – Персонални Фитнес и Кондиционни тренировки, както и изготвяне на хранителни режими с Цветан Петров – лицензиран по американски курс за персонален треньор и нутриционист – C.O.R.F.I.T.

Центърът предлага и Табата, Бокс, Детски бокс, Йога, Фитбол, които се водят от професионални треньори и инструктори.

С цел запазване на отличната хигиена и поддържането на приятна обстановка, както и спазване на мерките за безопасност в епидемичното време в което живеем, в Спортен център „Олимпия” са изготвени и утвърдени и правила за работа като задължително носене и използване на кърпа, носене на чисти обувки, използването на дезинфектантите и т.н. Подробности за използване услугите на центъра, контакти, работно време и записвания, график на тренировките по различните спортове и други въпроси, заинтересованите лица могат да получат на специалната страница на Спортен Център „Олимпия“ във Фейсбук.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *