От първо лице за COVID-19!  Вижте видеото на търновеца Христо Данев (ВИДЕО)

0

 

 

Христо Данев е млад човек. Дългогодишен спортист, представител на „Национална агенция домоуправител“, политически  ангажиран. Той е един от съгражданите ни, успял да се справи, макар и не съвсем безобидно, с коронавируса.

Публикуваме видеото, което сам той пусна в профила си в социалната мрежа, от престоя и лечението му в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ в старата столица.

„Не пуша, не пия, не съм зобъл, нямам придружаващи заболявания. Правил съм си всяка година изследвания в Спортния диспансер и преди двете операции, които си направих, заради спортни травми. Тренирам от 20 години, често съм имал и двуразови тренировки. На 21 юли започнах с кашлица, после вдигах температура и имах много леки симптоми. Направих си тест и на 25 юли разбрах, че съм положителен за коронавирус. До втори август поддържах температура и се лекувах вкъщи, но почувствах задух и лечението ми с антибиотици и кортекостероиди не даде резултат. Когато вдигнах 40 градуса температура потърсих лекарска помощ и бях приет в болница. Направиха ми снимка. Установи се, че нямам пневмония, а само бронхит“, разказва Христо във видеото, което сам е публикувал.

Пукаме го без коментар и без редакторска намеса…

Covid 19

Публикувахте от Христо Данев в Събота, 8 август 2020 г.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *