Стъки се закани „да върне реда в столицата”, призова държавата да вземе мерки срещу протестите

Заявка за контрадвижение дойде в петък от ММА боеца Станислав Недков-Стъки. В социалните мрежи великотърновецът, който е съпруг на бившата депутатка Юлияна Дончева, призова държавата да вземе мерки срещу протестите и се закани, че ако това не се случи, ще организира движение в столицата, което да върне реда.

„Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани. В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци. В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!”, написа той.

„Провокиран съм от оскверняването на герба, на институции и поредицата от нападения над жени. Това е грозното лице на протеста. Той беше подменен. Първите дни имаше доста интелигентни, млади хора, които не пречеха. Сега обаче виждаме доста по-различно поведение. Изхвърля се храна, която щеше да нахрани хората в старческите домове, например.

Искрено се надявам, че държавата ще влезе в своите функции и ще въведе ред. Недопустимо е в центъра на София да се нападат жени и да се блокират кръстовища. Септември наближава – хората се връщат от почивки, децата тръгват на училище и е възможно инцидентите да станат по-чести”, каза Станислав Недков-Стъки в ефира на „Събуди се” по Нова телевизия..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!