Да се карат нерегистрирани коли и мотори е масова практика в региона

Да се карат нерегистрирани моторни превозни средства се превръща в масова практика в региона. Това сочат данните от полицейските бюлетини за изминалите почивни дни.

Три нерегистрирани автомобила установиха служители на полицейското управление в Свищов и Елена. В петък при провеждане на специализирана полицейска операция на територията на РУ – Свищов е извършена проверка на лек автомобил «Хонда», управляван от 39-годишен мъж от с. Дойренци. В хода на проверката е изяснено, че возилото е със служебно прекратена регистрация и същото не е пререгистрирано по установения ред. По случая е започнато бързо производство.

Същия ден в Златарица при изясняване на сигнал за катастрофа между лек автомобил и пешеходец е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред, а зад волана е бил  24-годишен неправоспособен жител на с. Градец. По случая е започнато досъдебно производство.

Същата сутрин при проверка на друг автомобил в Златарица, управляван от 50-годишен местен жител, е установено, че същото е със служебно прекратена регистрация и не е пререгистрирано по установения ред. По случая е започнато досъдебно производство.

Нерегистрирано возило, установиха служители на РУ – Стражица. В събота в 19,30 ч. в с. Камен е извършена проверка на двуколесно превозно средство, без поставени регистрационни табели и управлявано от неправоспособен 34-годишен мъж от с. Нова Върбовка. В хода на проверката е изяснено, че возилото не е регистрирано по установения ред. По случая е започнато бързо производство.

Нерегистриран мотоциклет е бил засечен от служители на полицейското управление в Елена. Вчера около обяд в Елена е извършена проверка на мотоциклет, управляван от 27-годишен неправоспособен водач от същия град. При проверка документите на возилото е установено, че същото не е регистрирано по установения ред. По случая е започнато бързо производство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!