Национална агенция Домоуправител предупреждава всички жители на Велико Търново: Нова мода – бъркалки от кафе оставят отворени входните врати на блоковете

0

 

 

От началото на седмицата има акция на криминални групи, които поставят бъркалки от кафе в патрона на входната врата на блока и ключът не може да отключи. По този начин входната врата трябва да бъде оставена отворена, за да могат живущите да влязат и така крадците влизат във входа. Също така се използват просяци, които носят в ръка блистер с лекарства или рецепта/ православно календарче и свещи и проверяват от врата на врата къде има хора през деня и къде никой не е отворил. Ако някой съсед ги види, ги пуска да си ходят от съжаление.

След това просяците докладват и крадците влизат в набелязаните апартаменти.

Национална агенция Домоуправител е най-голямата фирма за домоуправител във Велико Търново, с над 120 жилищни сгради в целия град и най-голямо наблюдение над този проблем. До момента сме разкрили две кражби и лицата са били осъдени ефективно. Работим с всичи ключари в града и веднага ги уведомяваме, за да ремонтират повредените патрони и да предотвратим бъдещи кражби.

 

„Бъдете бдителни“, призовават в една от групите в социалната мрежа от Националната агенция Домоуправител.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *