Със среща на първокурсниците, задочна форма на обучение,  във ВТУ започна новата учебна година

 

Деканските ръководства на два от най-старите факултети в университета – Филологическият и Историческият – събраха в Аулата на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ бъдещите филолози, историци, географи, учители по български език и информационни технологии, за да им представят електронната система „Е-студент“ и да им разяснят работата с нея.

Проф. д-р Ценка Иванова, декан на Филологическия факултет, и доц. д-р Николай Кънев, декан на Историческия факултет, приветстваха първокурсниците с топлото „Добре дошли във Великотърновския университет!“ Ръководството на университета беше подготвило като подарък за всеки първокурсник предпазна маска, а срещата протече при строго спазване на всички противоепидемиологични мерки.

Университетското издателство беше подредило щанд във фоайето на Аулата с най-новите издания – учебници, учебни помагала, монографии, списания, юбилейни сборници, годишници и друга академична литература.
По-рано през деня такава разяснителна среща беше проведена и със студентите от Юридическия факултет.

 

График на срещите със студенти в първи курс, задочна форма на обучение по факултети може да видите тук: www.bit.ly/31nBsqp

 

Край на формуляра

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!