Три в едно – пиян, без книжка кара нерегистриран мотопед

0

Служители на Районното управление в Стражица задържаха неправоспособен водач, употребил алкохол и управлявал нерегистриран мотопед. Снощи в 21,20 ч. в с. Нова Върбовка е извършена проверка на мотопед, управляван от 20-годишен  мъж. В хода на проверката е изяснено, че  той се е качил на возилото в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. При проверка за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,04 промила. Освен това се оказало, че возилото не е регистрирано по установения ред. 20-годишният мъж е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Друг шофьор без книжка е бил засечен от полицаи в Свищов. Вчера при проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от неправоспособен 27-годишен мъж от с. Бъркач, е установено, че водачът е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за шофиране без необходимата правоспособност.  Срещу него е започнато бързо производство.

Нерегистрирани автомобил и мотоциклет установиха служители на Пътна полиция и Районото управление в Павликени. В сряда сутринта в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген Голф», управляван от 39-годишен мъж от с. Средорек. В хода на проверката е изяснено, че возилото не е регистрирано по надлежния ред. Снощи 20,40 ч. в Павликени е извършена проверка на мотоциклет, управляван от 59-годишен мъж от същия град. В хода на проверката е установено, че регистрационната табела, поставена на возилото е издадена за друго превозно средство. По двата случая са започнати бързи производства.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *