Силно търновско участие в риалити шоуто на bTV „Фермата“

0

 

Силно търновско участие вероятно ще провокира интереса на зрителите от болярския град и региона в шестото издание на шоуто „Фермата“, което излиза в ефир под слогана „Пътят на една мечта“. 21 са участниците в него, а двама от най-атрактивните от тях са… свързани с Велико Търново. Ето и визитките им, които по-рано тази вечер се завъртяха в ефира на bTV.

Илиян Стефанов е 30-годишен йога инструктор от Велико Търново. Определението, което му пасва най-добре, е „различен“.

Илиян практикува йога и обича да ходи гол и бос

В последните години живее като аскет. Дневното му меню е повече от скромно: един плод, малко леща или парче баница, омесена от баба му, с която живее.

Верен на минималистичната си философия, той отхвърля съвременните удобства – спи на студено, къпе се с ледена вода, избягва дрехите и ходи бос. Отрича не само материалното, но и секса. Въпреки лишенията е щастлив.

Преди да разбере истинския смисъл на своя живот Илиян работи 4 години, като сервитьор в Америка.

Илиян влиза във „Фермата“, за да „събуди“ зрителите, той влиза с послания – за смисъла на училището, как функционира човешкото тяло и как трябва да се грижим за него. Иска да покаже на всички, че единствената храна, от която хората имат нужда, е прана – енергията на сътворението.

Габриела е на 31 години, от София, но живее във Велико Търново. Управител е на украинска модна компания, но не е суетна. Определя се като мъжко момиче, търси адреналин и приключения.

Избрала е да живее във Велико Търново. Отличен избор!

Детството й преминава диво и красиво далеч от цивилизацията. Баща й постоянно я предизвиква – катерят се, плават и разчитат звездите в търсене на съкровища.

Габриела е истинска амазонка и силен характер. Републикански шампион по мотоциклетизъм в клас Ендуро. Кара сноуборд и уейкборд. Почти няма спорт, който да не е атакувала.

Приема участието си във „Фермата“ като игра, в която може да натрупа нови умения. Не иска да върви по отъпкани пътеки, а да оставя свои следи.

Снимки: bTV

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *